Inbjudan till hackaton – uppfinn framtidens vintercykling

Henrik RådmarkNyheter

Den 10 november 2017 kl. 10:00-14:30 samlas kommuner, företag, studenter och andra intresserade på Open Lab, KTH i Stockholm, för att workshoppa fram framtidens vintercykling, under Cykel Plus Minus Hackaton.

Det är ett tillfälle att knyta kontakter och under kreativa former odla idéer och hitta lösningar på utmaningen att få fler att cykla på vintern. Precis som under ett klassiskt hackathon, där programmerare utmanas att hitta nya idéer som leder till innovativa lösningar, är Cykel Plus Minus Hackaton öppet för deltagare med olika bakgrunder, kunskapsområden och intressen.

När engagerade och nyfikna människor möts över gränserna uppstår ofta oväntade resultat! Under workshopen hoppas vi att asfalttekniker möter snöröjare, programmerare hittar kompisar i kommunala cykelplanerare och fjärrvärmetekniker får ihop det med friktionsforskare…

Du kommer att gå (cykla?) därifrån med kunskap kring utmaningar och möjligheter inom vintercykling. Upplägget kommer att vara mer innovativt än någon annan workshop du varit på! Kanske är detta första steget som leder dig till årets vintercyklingsinnovation?

Cykel Plus Minus Hackaton är öppet för alla (begränsat antal platser) och deltagandet är kostnadsfritt. Lunch ingår.

Klicka här för att komma till anmälan.

Datum: fredag 10 november 2017
Tid: 10:00-14:30
Plats: Open Lab, KTH, Valhallavägen 79, Stockholm
Kostnad: kostnadsfritt
Förtäring: lunch ingår
OSA: gärna senast måndag 6/11 så att vi kan boka lunch till rätt antal
Kontakt: emil.tornsten@svenskcykling.se

Varmt välkommen till ett innovativt hackaton!